Varaus- ja peruutusehdot

Sopimusehdot

1. Yleiset ehdot

Ostosopimus syntyy, kun Villa Koivuranta Oy on vahvistanut tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus tulee säilyttää mahdollista myöhempää tilausta koskevaa viestintää varten.

2. Hinnasto

Tuotteen hinta käy ilmi kunkin tuotteen kohdalta.

3. Toimitusehdot

Tilaukset tulee jättää viimeistään tiistaina, ja noutopäivä/ toimituspäivä on perjantai. Noutoaika on perjantaisin klo 12-14 välillä. Kotiintoimitus on perjantaisin klo 14 jälkeen.

Kotiintoimituksen hinta on alle 20 km:n toimituksissa 8 €, yli 20 km:n toimituksissa (max. 50 km) 16 €. Juhlapyhät tulee ottaa huomioon.

4. Maksuehdot

Tilaukset jotka noudetaan, voidaan maksaa myös pankki-/luottokortilla tilausta noudettaessa.

5. Palautusehdot, virhevastuu ja reklamaatio

Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi puh. 0400-909344 tai sähköpostitse pirjo@villakoivuranta.fi, jolloin tuote voidaan hyvittää. Viallinen tuote on palautettava aina, jotta tuote voidaan hyvittää. Villa Koivuranta Oy ei ole korvausvelvollinen jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä (esim. tuotteiden kuvaukset tai tuotetiedot). Villa Koivuranta Oy:llä on oikeus korjata, muuttaa tai päivittää verkkosivujen tietoja.

6. Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen veloituksetta onnistuu viimeistään toimitusta edeltävänä torstaina klo 12 mennessä ilmoittamalla peruuttamisesta p. 0400-909344 tai sähköpostitse pirjo@villakoivuranta.fi. Torstain klo 12 jälkeen perutuista tilauksista veloitetaan 100 %. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Juhlatilan varausehdot

Juhlatilan varausehdot:

1. Maksuehdot

Tilavuokrasta maksetaan 30 % varausmaksuna varausta tehtäessä. Vuokraaja sitoutuu maksamaan loput tilavuokrasta erikseen lähetettävällä laskulla niin, että tilavuokra tulee olla kokonaan suoritettuna 7 vrk ennen tilaisuutta.

2. Peruutukset

Jos varaus peruutetaan alle 21 vrk ennen tilaisuutta, 30 % ennakkomaksua ei palauteta.

Jos varaus peruutetaan alle 7 vrk ennen tilaisuutta, tilavuokra veloitetaan kokonaisuudessaan.

3. Korvausvelvollisuus

Vuokraaja on vastuussa tiloista ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Tilojen vuokraaja on korvausvelvollinen vuokrauksen yhteydessä tiloissa olleiden henkilöiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta tiloille, irtaimistolle ja/tai henkilöille aiheuttamansa vahingot täysimääräisenä.

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona siihen osoitetuilla alueilla. Mikäli vuokrallaoloaikana tupakoidaan muualla kuin tupakointiin osoitetuilla alueilla, vuokraaja on velvollinen siivoamaan tupakoinnista aiheutuneet jäljet, tai suorittamaan niiden siivouksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä.