Juhlapaikka Uimaharjussa Joensuun kupeessa

Villa Koivurannan vuokrattavat juhla- ja kokoustilat

Juhlatilan vuokraus Villa Koivurannasta

Viihtyisä Villa Koivurannan juhlasali tarjoaa upean miljöön ja avaimen näyttäviin juhliin!

Villa Koivurannan juhlasali on tehty entisen seurakuntatalon tiloihin, jossa on mahdollisuus pitää isoja, upeita juhlia. Yhtenäinen juhlatila on suunniteltu henkimään lämpöä ja tarjoamaan toimivan tilan monipuoliseen käyttöön. Suuressa Villa Koivurannan Salissa on yhtenäistä tilaa 275 m2 ja siellä mahtuu juhlimaan jopa yli 200 henkilöä, mutta se taipuu mainiosti myös pienemmän juhlaseurueen käyttöön.

Sali sijaitsee Uimaharjussa aivan kylän keskellä (Keskustie 5), mutta kuitenkin rauhallisella paikalla luonnon siimeksessä. Juhlatilassamme on hyvät nykyaikaiset äänentoistolaitteet ja pihallamme on runsaasti parkkitilaa juhlijoiden autoille.

Villa Koivurannan Salissa on vuosien saatossa vietetty monenlaisia eri tilaisuuksia. Olipa mielessäsi hääpaikka, tila perhe-, ylioppilas- tai rippijuhliin tai hautajaisten muistotilaisuudelle, juhlatilamme tarjoaa siihen parastaan.

Villa Koivurannan Sali

Alkaen 300 € Meiltä Villa Koivurannasta voi pitopalvelun ja tilan varaamisen sijasta vuokrata myös pelkästään juhlatilan,...
200 hlö
275

Kokoukset

Alkaen 10 € / hlö Voit varata kokoustilan sekä lyhyempiin (1-2h) että pidempiin koko päivän (8h) kestäviin kokouksiin.
200 hlö
275