Juhlapaikka Uimaharjussa Joensuun kupeessa

Villa Koivurannan vuokrattavat juhla- ja kokoustilat

Juhlatilan vuokraus Villa Koivurannasta

Viihtyisä Villa Koivurannan juhlasali tarjoaa upean miljöön ja avaimen näyttäviin juhliin!

Villa Koivurannan juhlasali on tehty entisen seurakuntatalon tiloihin, jossa on mahdollisuus pitää isoja, upeita juhlia. Yhtenäinen juhlatila on suunniteltu henkimään lämpöä ja tarjoamaan toimivan tilan monipuoliseen käyttöön. Suuressa Villa Koivurannan Salissa on yhtenäistä tilaa 275 m2 ja siellä mahtuu juhlimaan jopa yli 200 henkilöä, mutta se taipuu mainiosti myös pienemmän juhlaseurueen käyttöön.

Sali sijaitsee Uimaharjussa aivan kylän keskellä (Keskustie 5), mutta kuitenkin rauhallisella paikalla luonnon siimeksessä. Juhlatilassamme on hyvät nykyaikaiset äänentoistolaitteet ja pihallamme on runsaasti parkkitilaa juhlijoiden autoille.

Villa Koivurannan Salissa on vuosien saatossa vietetty monenlaisia eri tilaisuuksia. Olipa mielessäsi hääpaikka, tila perhe-, ylioppilas- tai rippijuhliin tai hautajaisten muistotilaisuudelle, juhlatilamme tarjoaa siihen parastaan.

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja kerro, millaista juhlaa olet suunnittelemassa, kuinka monelle hengelle ja millaisilla tarjoiluilla. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tarjouksen kera.

Raaka-ainekustannukset muuttuvat tällä hetkellä pienelläkin varoitusajalla, joten kysythän tarjousta ajankohdan mukaan!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Meiltä Villa Koivurannasta voit varata juhlillesi pelkän tilan tai pitopalvelun sen lisäksi!

Katso myös nämä

Täytekakku

15 hengen täytekakut makuvaihtoehtoina mansikka, vadelma, lakka ja suklaa
27,50 - 37,40 €

Voileipäkakku kasvis

Kasvisvoileipäkakku 15 hlö
50,60€