Järjestä kokous Pohjois-Karjalassa

Villa Koivurannan monipuoliset kokoustilat

Lehtielementti

Yritys, järjestö tai ryhmä, kokousta laadulla

Hyvin ja nykyaikaisesti varustelluissa tiloissamme voidaan viettää juhlien lisäksi myös tärkeää kokouspäivää tai tehokasta workshop-tilaisuutta. Vaikka meillä Villa Koivurannassa panostetaan kiireettömään ja lämpimään tunnelmaan, saa meillä myös touhuta ja työskennellä. Lyhyiden (1-2h) kokousten hintaan kuuluu aina kahvit ja pulla ja pidempien kokousten (klo 8-16) hintaan kuuluu lisäksi aamukahvit suolaisen ja makean kera sekä maittava, tuoreista raaka-aineista kokattu lounas. 

Kokouksen varaaminen verkon kautta on helppoa ja nopeaa, joten tutustu tarkemmin kokousmahdollisuuksiimme, kysy tarvittaessa lisää ja pyydä tarjousta!

Ryhmäruokailut

Etsitkö bussiryhmälle lounaspaikkaa Pohjois-Karjalasta?

Villa Koivuranta sijaitsee Uimaharjussa, Joensuun ja Lieksan puolivälissä, aivan kantatie 73:n läheisyydessä. Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä salissamme on tilaa 200 ruokailijalle ja se on hyvin muunneltavissa eri kokoisten ryhmien käyttöön.

Olemme suunnitelleet erityisesti bussiryhmille sopivan menun, jonka voi käydä nauttimassa lounas- tai päivällisaikaan nopeallakin pysähdyksellä (n. 1 h).

Hinta 18 €/hlö (min. 16 henkilön ryhmä)
Teethän ryhmälle varauksen ennakkoon.

Lataa ryhmämenu tästä.Lyhyet kokoukset (1-2h)

Vaikuttaako työpaikkasi, järjestösi tai ryhmäsi kokouksen asialista lyhyeltä, mutta se olisi mukava viettää edustavassa ja mukavassa paikassa, tai puuttuuko kenties omista toimitiloistanne kokoustekniikkaa? Villa Koivurannassa voit pistäytyä lyhyenkin kokouksen ajan, oli sitten kyseessä arkinen palaveri tai erityinen suuremmankin luokan edustuskokous. 

Käytettävissäsi olevat kokousvälineet ovat:

  • videotykki ja valkokangas
  • fläppitaulu
  • langaton verkko (Wi-Fi)

Lyhyeen 1-2 tunnin mittaisen kokouksen hintaan kuuluvat kokouskahvit ja pulla.Pitkät kokoukset (klo 8-16)

Onko tiedossa kvartaalipalaveri, vuosikatsaus tai suuren luokan myyntikokous? Villa Koivurannan Saliin mahtuu huikeat 200 kokoustelijaa. Suuressa kokoustilassa ovat käytössä myös tarvittavat kokousvälineet ja päivän aikana Villa Koivuranta tarjoaa parastaan maittavan lounaan ja kahvien kera. Tule meille kokoustamaan, tule meille viihtymään.

Koko päivän kestävän kokouksen hinta sisältää aamukahvit suolaisen ja makean leivonnaisen kera, lounaan, iltapäiväkahvin ja pullan.