Onnistuneiden juhlien reseptimme

Pitopalvelu juhliin ja tilaisuuksiin

Lehtielementti

Pitopalvelu merkitsee unohtumattomia juhlia ja maittavaa ruokaa

Meille tärkeintä on se, että vieraat viihtyvät ja juhlien sankarina tai tilaisuuden järjestäjänä voit nauttia niistä heidän kanssaan. Tarjoamme käyttöösi onnistuneiden juhlien reseptimme, joka on muotoutunut vuosikymmenien ajan karttuneen kokemuksemme ja tuona aikana saadun tietomme kautta. Pitopalvelun avulla pääset nauttimaan tilaisuudestasi yhdessä vieraidesi kanssa, maistellessasi tarjoilupöytämme jokaista aistia kutkuttavia antimia. Voit tilata pitopalvelumme myös haluamiisi juhlatiloihin toimitettuna - tehdään yhdessä maittava makumuisto vieraillesi!

Pitopalvelun hinta

alkaen 400 €

Pitopalvelu Villa Koivurannan juhlatiloissa sisältää

  • Rakennuksen juhlatilojen käytön neljän tunnin ajaksi. Käytössäsi on suuri ja kaunis yhtenäinen sali, joka muuntuu tilaisuuden luonteen mukaan. Lisäksi käytössäsi on wc-tilat myös esteettömästi.
  • Juhlajärjestelyt paikan päällä. Katamme pöydät kauniiksi ja huolehdimme ruoan esillelaitosta juhlien alkaessa ja niiden aikana.
  • Juhlapaikan koristelun, johon sisältyy talon liinat ja pöytäkoristeet. Koristeluissa panostamme yksityiskohtiin ja hyödynnämme erityisesti kukkia ja kynttilöitä.
  • Nykyaikaiset av-laitteet käyttöösi tilaisuuden ajaksi.

Pitopalvelun hintaan vaikuttavia tekijöitä

  • Valittu juhlamenu ja ruokailevien vieraiden määrä. Valmistettavan ruoan ja pitopalvelun lopullinen hinta määräytyy valitun tai räätälöidysti suunnitellun menun ja henkilömäärän perusteella. Voitte valita jonkin olemassa olevista herkullisista menu-kokonaisuuksistamme tai voimme yhdessä suunnitella sopivan menun toiveidenne mukaisesti.
  • Tilan pidempiaikainen käyttö (yli neljä tuntia kestäviin tilaisuuksiin). Onko tiedossa pitkä päivä ja viihteentäyteinen juhla? Voitte tarvittaessa laajentaa pitopalvelun ja tilavarauksen kestoa niin, ettei tarvitse kiirehtiä. 

Pitopalvelu haluamassasi tilassa sisältää

  • Tarjoiltavien kuljetus paikan päälle. Tuomme pitopalvelumme antimet haluamaasi juhlapaikkaan sovittuna ajankohtana.

 

Onnistuneiden juhlien järjestäminen ja maittavan ruoan tarjoileminen on meidän intohimonamme. Tilaisuuden tai juhlan kruunaa kiireetön, rauhallinen ja lämmin tunnelma, jotka ovat kaikki pitopalvelumme päämääriä. Niistä me saamme kiitosta herkullisen ja riittoisan ruoan sekä kotoisan ja aidon palvelun lisäksi. Nauti sinä ja anna meidän tehdä.

 

Laita meille tarjouspyyntö, niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan unohtumatonta juhlaa tai tunnelmallista tilaisuutta joko täällä meillä Villa Koivurannassa tai juhlamenua sinun omiin juhlatiloihisi!Lisää kuvia pitopalvelustamme